• Home
 • Global Directory
 • Contact
 • Official S&P Youtube channel
 • Official S&P Flickr Photostream
 • Delen:
 • Geschiedenis

  We hebben altijd geloofd in ons project, en we hebben het gerealiseerd. We hebben aangetoond dat onze mensen, hun gedrag en hun kennis de toekomst maken. Over de geschiedenis van S&P.

  Soler & Palau

  Soler & Palau werd opgericht in 1951. In de eerste jaren werd er volhardend gewerkt om een internationaal bedrijf neer te zetten. We zijn er trots op dit pad te bewandelen met alle mensen die eraan hebben meegewerkt. En er nu aan meewerken.

  Strategie

  Onze bedrijfsstrategie beschrijft zowel hoe we het bedrijf in de markt positioneren, alsook het pad dat we bewandelen om dit doel te bereiken. Dat doen we altijd met respect voor onze bedrijfscultuur. We bouwen aan ons internationale bedrijf op de pijlers teamwork, lokale aanwezigheid en respect voor de diversiteit van personen. Lokaal aanwezig, lokale culturen onder een internationale filosofie.

  Onafhankelijk

  Onze bedrijfsresultaten geven ons financiële onafhankelijkheid. Dit stelt ons in staat continu te investeren, waardoor we pioniers zijn in R&D en innovatie. We anticiperen op marktvragen met nieuwe ventilatieproducten en -oplossingen die worden toegevoegd aan ons leveringsprogramma. Uitgangspunt hiervoor is efficiency en energiebesparing.

  Focus

  De focus van onze gemotiveerde, bekwame en eerlijke medewerkers ligt op het leveren van hoogwaardige producten en service.

  We streven voortdurend naar het behouden van onze waarden, het trainen van onze mensen, het verder verbeteren van onze kennis, met als doel het verder versterken van onze leidende positie in de ventilatiemarkt en het verder versterken van onze relatie met klanten en partners.