• Home
 • Global Directory
 • Contact
 • Official S&P Youtube channel
 • Official S&P Flickr Photostream
 • Delen:
 • Legal disclaimer

  Legal disclaimer:

  Deze website wordt geëxploiteerd onder de handelsnaam S & P Sistemas de ventilación SLU, een Spaans bedrijf met zakelijke adres C / Llevant nº4, Pol. Ind. Llevant, Parets del Vallès (08150) (Barcelona) ingeschreven bij het ​​Companies House van Barcelona, in volume 40.704, blad 108, pagina B-372,209 met NIF B64911928.

  De dienstverlener, die verantwoordelijk is voor de website, maakt dit document beschikbaar voor gebruikers in overeenstemming met de in de Wet 34/2002 vastgestelde verplichtingen inzake e-commerce en IT Services (LSSI-CE), maar informeert ook  alle gebruikers van de website van de voorwaarden voor het gebruik.

  Iedereen die deze site bezoekt neemt de rol van de gebruiker, verplicht zich op de hoogte te stellen en volledig te voldoen aan de hierin aangegeven regelgeving, alsmede alle andere van toepassing zijnde wettelijke voorschriften.

  De dienstverlener behoudt zich het recht voor om informatie op deze site te wijzigen zonder enige verplichting om gebruikers vooraf in kennis te stellen.

  Privacy policy:

  De gebruiker wordt geïnformeerd dat de op dit formulier aangegeven informatie deel zal uitmaken van een bestand dat valt onder de verantwoordelijkheid van Soler & Palau Ventilation Group, S.L.U. De gebruiker moet alle velden van het formulier in bijlage invullen met betrouwbare, volledige en bijgewerkte informatie, met uitzondering van de gegevens waarvan aangeduid wordt dat het niet verplicht in te vullen is... Doeleinden van de verwerking: eventuele verzending van informatieve mededelingen via e-mail inzake de producten en services van Soler Palau; beheer en beantwoording van de af te wikkelen verzoeken.

  Uw gegevens kunnen worden meegedeeld aan alle bedrijven van de groep Soler Palau met dezelfde doeleinden.
  Uw gegevens worden opgeslagen zolang als nodig is om de af te wikkelen verzoeken op te lossen.

  Door het verzenden van uw gegevens stemt u uitdrukkelijk in met de opname van uw gegevens in het bovenvermelde formulier en de aangeduide verwerking. Heeft u twijfels inzake privacy, neem contact op met de afgevaardigde voor gegevensbescherming, maar ook om uw rechten uit te oefenen voor toegang, rectificatie, annulering en verzet op onderstaand adres: dpo@solerpalau.com